Tuorein sisältö

Fantastic Four menetti ohjaajan; Captain Marvel 2 ja Ant-Man 3 vaihtoivat paikkaa

02.05.2022 klo 15.15 | Luettu: 1133 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Marvelin Fantastic Four -elokuva on menettänyt ohjaajansa Jon Wattsin. Watts oli useimmille tuntematon, kunnes hän ohjasi kolme Spider-Man-elokuvaa lyhyen ajan sisällä. Elämä on mullistunut, ja hän tarvitsee lomaa. Watts ja Marvel-pomo Kevin Feige toivovat, että yhteistyö jatkuu myöhemmin.

Tuleva Fantastic Four on "kolmas ensimmäinen osa", mutta samalla se on ensimmäinen elokuva, joka tuo klassisen supersankariperheen muiden Marvel-hahmojen rinnalle.

Lähde: Deadline

The Marvels (eli Captain Marvel 2) ja Ant-Man and the Wasp: Quantumania (eli Ant-Man 3) ovat vaihtaneet paikkaa. Uuden tiedon mukaan Ant-Man debytoi helmikuussa 2023 ja The Marvels heinäkuussa 2023. Leffoja on siirretty moneen kertaan, ja eräässä aiemmassakin vaiheessa uutta Ant-Mania lupailtiin kyseiselle helmikuulle.

Vaihdon tarkka syy ei ole tiedossa, mutta kumpikin leffa on kuvattu ja Ant-Manin jälkituotanto on pidemmällä. Disney+ -sarjat vaikuttavat aikatauluun ainakin osittain. The Marvels kytkeytyy pian alkavaan Miss Marvel -sarjaan (joka saattaa saada jatkoa) ja Ant-Man Loki-sarjaan, joka esitteli sen roiston ja jatkuu 2. kaudelle.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< JVG:n uutuus kerää h... Mielenkiintoinen uud... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova