Tuorein sisältö

Herkkiä säkeistöjä ja isoja kertosäkeitä - kuuntele Konsta Hietasen uusi viisu Miinat

18.02.2022 klo 08.43 | Luettu: 1370 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Parhaillaan Salatut elämät -sarjassa vaikuttava Konsta Hietanen kiinnitettiin Universalin artistiksi Tähdet Tähdet -ohjelman kilpailun voiton myötä vuonna 2020.

Konsta Hietasen upeat tulkinnat lumosivat katsojat. Oman musiikin tekeminen alkoi ohjelman jälkeen kaikessa rauhassa, ja musiikillinen linja on löytänyt sekä suunnan että sisällön tekemisen kautta Konstan omaa visiota toteuttaen. Nyt on ensimmäisen julkaisun vuoro - Miinat on räväkkä avaussingle, jolla kuuluu modernin rokin vaikutus.

Konsta kertoo rakastavansa herkkiä säkeistöjä ja isoja kertosäkeitä.

"Ystävien kanssa tulee käytyä syvällisiä keskusteluja ja monesti nämä kaikenlaiset miinat on aiheena. Siitä se ajatus sitten lähti. Tämä Miinat kertoo parisuhteiden miinoista tai vaikkapa elämän miinoista yleensä. Niitä on ehkä helpompi vaan väistellä kuin paikantaa ja tehdä asioille jotain, mutta silloin yleensä jossain vaiheessa paukkuu".

Konsta Hietanen voitti tenavatähti-kilpailun vuonna 1994 ja debytoi näyttelijänä Poika ja Ilves -elokuvassa 14-vuotiaana vuonna 1998. Lapsuuden jälkeen Hietanen loi lupaavan uran jalkapalloilijana.







V2.fi | J.A. Kaunisto
< F*cking Identical Tw... 'Avun pyytäminen on ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova