Tuorein sisältö

Euphoria 2-7: kerta se on ensimmäinenkin, kun syy tehdä homoeroottista musikaalia ei kelpaa

21.02.2022 klo 21.20 | Luettu: 1225 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 7:
The Theater and It's Double


Lexi on heitä, joiden näyttelijän vaihtamista en huomaisi. Googletin hänen olevan yhden sisko ja toisen entinen kaveri, ja unohdin senkin. Hänen teatteriesityksensä oudoksutti jo. Nyt muut saavat tietää sen kertovan heistä, joten kyllä kiukuttaa - ikään kuin kausi ei olisi oikeita konflikteja rakentanut. Esitys on luova tapa toteuttaa setti takaumia, mutta Lexi on kiinnostava kuin tarinaa vakoillut hiiri ja kama on toistoa, joten en ymmärrä jakson ajoitusta.

Teoriassa bimbon harmaa pikkusisko vakuuttaa monet tarkkanäköisyydellä ja taiteellisella osaamisella, mutta jos idea ei nappaa, on vaikea arvostaa edes osaamista. Koulun teatteriesityksen budjetti vaikuttaa olevan pari miljoonaa taalaa mm. kehonrakentajien pornotanssin johdosta. Sekaan leikataan tavallisia takaumia, joissa keski-ikäiset näyttelevät entistä nuorempia teinejä. Kun toteutus ampuu yli, sanoman pitäisi avautua vaivatta.

On tyylikästä siirtyä takaumasta teatteriversioon, mutta vaikka esitys kestää jakson ajan, mukana on Lexin näkökulman ulkopuolista silppua, joten ei ole mahdollista antautua hänen logiikalleen. Sen täytyy olla pahin asia, jonka vakiokalustoon kuuluva huumediileri on tehnyt, kun hän valmistautuu koko esityksen ajan esitykseen lähtemiseen. Kohtausten järjestys tuskin on kiinteä, mutta sivuraide katkaistaan kylmästi, joten vaikutelma on se, että diileri tekee myöhästymisen maailmanennätyksen. Suomessa ollaan täsmällisiä, ***** juippi.

Pidin siitä, kun "overture"-teksti viipyili ruudulla 5 sekuntia liian kauan, eli kerjäten kännykänräplääjiltä WTF-twiittiä. Vilkaisin tosin verkkopankkia itsekin.


Keskiarvo 17 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6 --- Jakso 2-8 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tom Hollandin Unchar... Jenkkibändin Euroopa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova