Tuorein sisältö

Christopher Nolanin pommileffaan liittyi myös "nuori Han Solo" Alden Ehrenreich

22.02.2022 klo 19.40 | Luettu: 1329 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Christopher Nolanin seuraava elokuva Oppenheimer kuulostaa toimistoihin sijoittuvalta historialliselta draamalta, mutta studio inttää, että kyseessä on huippujännittävä trilleri, ja myös näyttelijäkaarti vihjaa, että kaikkien on tarkoitus katsoa tämä teos.

Uusimpia kiinnityksiä ovat Solo: A Star Wars Storysta ja Brave New Worldista tuttu Alden Ehrenreich ja Num3rot- ja The Plot Against America -sarjoista tuttu David Krumholtz. Heidän rooleistaan ei kerrota mitään. Ehkäpä kolmekymppinen Ehrenreich osallistuu tositoimiin, kun vanhemmat hahmot ovat niitä valmistelleet.

Aiheena on "atomipommin isä" J. Robert Oppenheimer. Hän oli keskeinen tekijä ydinaseiden kehittelyssä toisen maailmansodan aikana. Hän katui niin sanottuja saavutuksiaan myöhemmin ja ajautui epäsuosioon kommunistivainojen aikana.

Oppenheimeriä näyttelee Nolanin luottomies Cillian Murphy. Mukana ovat myös Robert Downey Jr, Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid ja Matthew Modine.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Snowpiercer 3-3: kui... 'Amerikan Lordi' Eur... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova