Tuorein sisältö

Snowpiercer 3-3: kuinka junalla taistellaan junaa vastaan

22.02.2022 klo 20.20 | Luettu: 1011 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 3:
The First Blow


Vastaus: vihollista voi tusauttaa ohitettaessa, mikä pilaa hienostuneemmat suunnitelmat. Yhtä kaikki tunnelmassa on kauden kaipaamaa dynaamisuutta. Alussa sarjaa kuvailtiin "avaruusalusshow'ksi", joten "suojakentistä ja fotonitorpedoista" saa houria.

Konflikti tapahtuu raidelabyrintissa keskellä yötä ja radiohiljaisuus on työkalu, joten seuraavan kohtaamisen valmistelu alkaa kuin turnajaisissa, joissa ritarit ja hevoset köpöttelevät sokkoina. Lopulta... hevosten pakarat koskettavat? Hahaa: pahis on umpikujassa, josta on hankala peruuttaa, joten antaudu tai kuole nälkään parin päivän sisällä. Vertauksestani tulee juosten pissitty, sillä pahis tietenkin yllyttää sankareita telakoitumaan omaan "hevoseensa", jotteivät viattomat "kärryissä" kuole hänen kanssaan.

Jotenkin sankari onnistuu kiipeämään mustan ritarin hevoseen, joten musta ritari myöntää edustamansa hallitusmuodon kaatuneen. Jos säpinää olisi enemmän, jakso voisi päättyä kunnialla tähän, sillä toki oletamme, ettei junan hallitseminen ole simppeliä vieläkään. Jakso jatkuu parilla juhlallisella, opportunistisella ja demokraattisella ajatuksella ja sitten sankarit onnistuvat huijaamaan vaaleissa "jalosta syystä", joten siinä oli pikakelausta kerrakseen. Rytmi on ainoa todellinen ongelma tänään. Jos väliaikahuipentuman arvoa ei korosteta, paljostapa sitä kehtaa unelmoida.


Keskiarvo 23 jakson jälkeen:


< Jakso 3-2 --- Jakso 3-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uncharted-leffa saan... Christopher Nolanin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova