Tuorein sisältö

Steven Spielbergin nostalgiavaihe tuo takaisin legendaarisen Bullitt-kytän

28.02.2022 klo 13.45 | Luettu: 1600 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Steven Spielberg aikoo ohjata uuden Bullitt-elokuvan. Varhaisten tietojen mukaan kyseessä ei ole vuoden 1968 klassikkojännärin toisinto, vaan uusi tarina samasta hahmosta eli poliisi Frank Bullittista. Klassikko pyöri järjestäytyneen rikollisuuden ympärille, ja se muistetaan eritoten Steve McQueenin jäätävän tyylikkäästä suorituksesta ja alaa edistäneestä takaa-ajosta.

Sisäpiiriläisten mukaan Bullitt on kiinnostanut Spielbergiä pitkään. Hän olisi ohjannut sen West Side Storyn uuden version jälkeen, mutta oikeuksista piti neuvotella McQueenin perikunnan kanssa. Nyt hän on kiinnittänyt itsensä ohjaajaksi. Kirjoittajaksi on palkattu Oscar-palkittu Josh Singer (Spotlight).

Käsikirjoitus on alkutekijöissään, joten Spielberg saattaa ohjata muuta seuraavaksi. Hänen löyhästi omaelämäkerrallinen The Fablemans -draamansa on jälkituotannossa.

West Side Story oli Spielbergille iso juttu hänen nuoruudessaan ja Bullitt valmistui samana vuonna kuin hänen ensimmäinen lyhytelokuvansa. Ennen omaa West Side Storyaan hän ohjasi Ready Player Onen, joka rakentuu nostalgian ympärille ja jonka romaaniversio viittaa Spielbergin töihin enemmän kuin elokuva. Spielberg vaikuttaa siis kiinnostuneen nostalgiasta laajalla tavalla.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pop-punkin prinsessa... Paul Elias on joutun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova