Tuorein sisältö

Kuningas He-Man vastaan kyborgi-Skeletor: Masters of the Universe: Revolution -traileri

12.01.2024 klo 01.40 | Luettu: 1274 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Masters of the Universe: Revelation -sarja teki suurimmat virheet tarinankerronnan ulkopuolella. Aiheen aktiivisimmat fanit ovat nelikymppisiä setämiehiä, jotka käyttävät omaisuuksia nostalgiseen rihkamaan ja nipottavat, joten oli väärin väittää, että Revelation vie päätökseen 80-luvun piirretyn He-Man-saagan (johon tekijöillä ei ole täysiä oikeuksia). Ei myöskään ollut fiksua jakaa sarjaa kahdeksi minikaudeksi, joista ensimmäisessä He-Man "kuoli kahdesti" ja jäi sivuhahmoksi.

Revelation oli omaa juttua tekevä jatko-osa "käsitykselle He-Manista". Hän on hengissä, kun jatko-osa Revolution alkaa. Teelasta on tullut uusi Pääkallolinnan velhotar, mitä monet vanhat tarinat ovat enteilleet. Skeletor on tunnetusti Hordakin entinen kätyri, ja nyt hänet on pakotettu takaisin sellaiseksi. Samalla hänestä tehtiin kyborgi, mikä hän on myös 90-luvun He-Man-piirretyssä.

Trailerista päätellen Revolutionilla on hyvin tilaa kehittää omia ideoitaan, vaikka myös nostalgisten viittausten määrä on valtava. Se on jotakin siltä väliltä, että velhotar-Teelasta vaikuttaa tulevan niin sanottu vihreä jumalatar. Alkuperäisen Teela-figuurin oli tarkoitus toimia kahtena hahmona: soturittarena ja jumalattarena. Ensimmäisessä He-Man-sarjakuvassa vihreä versio jumalattaresta antoi He-Manille hänen varusteensa. Myöhemmin jumalattaresta vakiintui erinäköinen velhotar.

Viidestä jaksosta koostuva Revolution ilmestyy Netflixiin 25. tammikuuta.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi Star Trek -elok... Lordin miehistössä e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova