Tuorein sisältö

Placebo julkaisi tulevan albumin sydäntä särkevimmän hetken

04.03.2022 klo 12.46 | Luettu: 1137 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuonna 1994 Lontoossa perustettu kulttibändi Placebo julkaisee maaliskuun 25. päivänä ensimmäisen albuminsa lähes vuosikymmeneen.

Tulevalta, bändin kahdeksannelta "Never Let Me Go" -albumilta jo ilmestyneet Beautiful James, Surrounded by Spies sekä Try Better Next Time -singlet ovat avanneet kuulijakunnalle välähdyksiä julkaisutauon aikana bändin jäseniä painaneista teemoista.

Tarina saa tänään jatkoa Happy Birthday In The Sky -viisulla. Nyt on ammennettu inspiraatiota synkistä menettämisen tunteista.

"Tämä kappale on minulle levyn sydäntä särkevin hetki. Sen nimi on sanonta mitä olen käyttänyt jo kauan toivottaessani hyvää syntymäpäivää ihmisille, jotka eivät enää ole keskuudessamme. Tämän biisi on niin herkkä ja tunteikkaalla tavalla intensiivinen, uskon sen välittävän kuuntelijalle jotain hyvin voimakasta. Se on loppujen lopuksi ainoa asia mikä merkkaa minulle jotain", Brian Molko kertoo.

Placebo tullaan näkemään tulevalla kiertueellaan myös Suomessa. Yhtye esiintyy Helsingin Jäähallin Blackboxissa 13.10.2022.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sweden Rock julkisti... Ruotsalaisen rähinär... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova