Tuorein sisältö

Netflix ei aio esittää Venäjällä mitään muutakaan

07.03.2022 klo 18.05 | Luettu: 694 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Asiat tapahtuvat nopeasti, mutta mikään ei ole niin nopeaa kuin someviha; sillä voi toki olla myönteisiäkin vaikutuksia.

Länsimaiset asiakkaat uhkasivat boikotoida Netflixiä, koska "Netflix esittää Venäjällä paikallista propagandaa" eli venäläisiä ilmaiskanavia. Niin ei ollut vielä tapahtunut, sillä asiaan liittyvä laki ei ollut voimassa. Netflix ilmoitti pari päivää myöhemmin, ettei se aio esittää kyseisiä kanavia. Nyt eli noin viikkoa myöhemmin Netflix kertoo lopettavansa kaiken sisällön esittämisen Venäjällä.

Näiden käänteiden välissä Netflix ilmoitti lopettavansa toistaiseksi myös venäläisen alkuperäissisällön kehittelyn. Yhtä sarjaa kuvattiin jo, mutta ei enää.

The Batmanin oli tarkoitus debytoida Venäjällä viime perjantaina, mutta ensi-ilta peruttiin. Isoimmat Hollywood-studiot Disney, Universal, Paramount, Sony ja Warner Bros. ovat peruneet kaikki ensi-illat toistaiseksi.

Muunkinlaisten Venäjää boikotoivien yritysten rintama kasvaa vauhdilla. Tuore Ylen uutinen listaa merkittävimmät kotimaiset ja ulkomaiset boikotoijat.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Batman -maailmaa... Pam & Tommy 3/8: int... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova