Tuorein sisältö

Marvel-konnista kertova Kraven the Hunter saattoi löytää varsinaisen kelmin

09.03.2022 klo 21.00 | Luettu: 1171 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Oman elokuvan saava Kraven the Hunter on Spider-Manin vastustaja ja moraaliltaan kyseenalainen suurriistan metsästäjä. Se olisi sarjakuville uskollista, jos hän lähtisi samassa jatkumossa seikkailevan Venomin perään, mutta niin ei ole käymässä ainakaan vielä. Ensimmäinen vahvistettu sivuhahmo oli muotoa muuttava Kameleontti (Chameleon), mutta hän ei välttämättä ole Kravenin vastustaja, sillä he ovat velipuolia ja yleensä liittolaisia.

Tuoreen tiedon mukaan Christopher Abbott (Catch-22, kuvassa) näyttelee Foreigneria. 80-luvulla luotu hahmo on palkkamurhaaja, jolla ei ole virallisia supervoimia, mutta hänet esitetään äärimmäisen kyvykkäänä ja hän kykenee rajoitetusti hypnoosiin. Vahvistamattomien väitteiden mukaan Foreigner on elokuvan iso pahis. Ehkä hänet esitetään "vääränlaisena suurriistan metsästäjänä" eli klassisesti päähenkilön vääristymänä.

Aaron Taylor-Johnson näyttelee Kravenia. On yhä selvittämättä, ketä näyttelee Russell Crowe. Ehkä ylijumala Zeusta? Se teoria on hieman pimeä, mutta ei mahdoton, sillä Crowe näyttelee Zeusta elokuvassa Thor: Love and Thunder, joka sijoittuu eri jatkumoon mutta "samaan multiversumiin".

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Anssi Kelan kevätkie... Obi-Wan Kenobi -sarj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova