Tuorein sisältö

Veri roiskuu Marvel-rintamalla: Kraven the Hunter -traileri

19.06.2023 klo 23.10 | Luettu: 1742 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ensimmäisestä Kraven the Hunter -trailerista ei löydy ensimmäistäkään hetkeä, joka toisi allekirjoittaneelle mieleen jonkin sarjakuvan, jossa Spider-Manin klassinen vastustaja Kraven the Hunter esiintyy, mutta verta on ja reilusti. Trailerin kommenteissa esiintyy useampaan kertaan repliikki "it's kraven time". Se on viittaus kommenttiin "it's morbin' time", jolla pilkattiin samaan jatkumoon sijoittuvaa Morbiusta.

Jatkumon aloitti Venom, joka menestyi hyvin. Morbius ei menestynyt. Aaron Taylor-Johnson näyttelee Sergei Kravinoffia eli alkuperäistä Kravenia. Russell Crowe näyttelee Kravenin katalaa isää, joka ajautuu törmäyskurssille poikansa kanssa.

Sarjakuvissa Kraven käyttää "dopingia" ja on normaalia ihmistä vahvempi. Tavallaan hän kuitenkin on realistisempi roisto kuin Tohtori Mustekala tai Vihreä Menninkäinen: hän on suurriistan metsästäjä, joka yrittää todistaa olevansa Spider-Mania pätevämpi, joten hän taktikoi ja virittää ansoja.

Maineikkaassa Kraven's Last Hunt -sarjakuvassa iäkäs Kraven koki viimein onnistuvansa. Sen jälkeen hän päätti päivänsä. Kravenilla on jälkeläisiä, jotka ovat jatkaneet hänen nimensä käyttöä. Crowen hahmo harrastaa metsästystä, mutta leffa ei vaikuta pelaavan sitä korttia, että Crowe olisi ensimmäinen Kraven.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Loitsut lentävät ja ... Tuska ei väisty tutu... >

Keskustelut (3 viestiä)

vwohigwetwohi

20.06.2023 klo 01.17

botteja noi kommentit taynna meinasin lopettaa videon kesken ekan 10 s jalkeen mut katoin loppuun ja ihan kaameta kuraa taas sonyn leffapuolen pitais olla konkurssissa mut kommentit vaan taas taynna et morbius oli surkee mut taa on se tahtileffa vuoden paasta meemitehdas taas laulaa kun mitaan muuta sanottavaa ei oo russel crowe jos olis kraven hamisleffassa niin voiskin olla joku mahku
lainaa
Nico

20.06.2023 klo 07.12

En kyllä käsitä, miksi tähän hahmoon laitetaan nyt näin paljon paukkuja? Ehkä tylsin Hämiksen vihollinen koskaan.
lainaa
Kree

20.06.2023 klo 18.59

Eikös tuo Tyler-Johnson näytelly sitä venäläistä Age of Ultronissa?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova