Tuorein sisältö

Pam & Tommy 6/8: jos jonkun pitää avautua intiimiasioistaan niin hahmon

16.03.2022 klo 20.00 | Luettu: 1175 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Osa 6/8:
Pamela in Wonderland


Oikeusjuttua valmisteltaessa vastapuoli rinnastaa Pamelan prostituoituun tissikuvien vuoksi. Takaumissa Pamela etenee vastalöydetystä mallista niihin kuviin, joita väitetään hienostuneiksi verrattuna Penthousen levittelyyn. Jokaisen pitää saada päättää minkä verran paljastaa (kaikissa tilanteissa) riippumatta siitä onko päätöksessä havaittavissa tekopyhyyttä satunnaisen ulkopuolisen standardeilla, mutta on nokkelaa juristilta kyseenalaistaa se, oliko seksinauhan vuotaminen julkisuuteen vahinko.

Ikävää on, kun käpy puvussa tivaa, miksi nauha filmattiin taivasalla, jossa "kuka tahansa" voisi akteja todistaa. Aidon Pamelan ei tarvitse vastata. Näyteltyä tv-sarjaa katsottaessa jonkin sortin vastaus olisi kiva. Takaumissa Pamela lähtee tissikuviin kun kysytään ja heti perään innostuu silikoneista, joita kukaan ei ehdottanut, joten nytkö ymmärrämme kuka hän on yksilönä? On kiva menestyä ja syy pahastua, mutta enemmänkin ajatuksia ihmispäähän mahtuu. Toki nauha yritetään esittää "perintökalleutena", eli Pam & Tommy ilmeisesti aikovat tuleville lapsille näyttää, kuinka kauniisti ja viattomasti pölli meni pesään.

Jakso on taas lyhyt ja nyt liian lyhyt. Vähintään kyseenalainen vanha pukki Hugh Hefner käy vain kääntymässä takaumassa (herrasmiesmäisesti kuin Playboyn omassa propagandassa), vaikka sitä luulisi, että jo hän riittäisi jakson aiheeksi kaikissa tällaisissa.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 5/8 --- Jakso 7/8 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mike Myers paljastaa... Anssi Kelalta korona... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova