Tuorein sisältö

Harry Potterin jatko ei kiinnosta Radcliffeä; Dumbledore tulee kaapista uudessa näytteessä

17.03.2022 klo 23.00 | Luettu: 2793 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Harry Potter -elokuvien muisteluspesiaali ei johtanut Kirotun lapsen julkistamiseen, vaikka jotkut (minä?) niin veikkasivat. Ennen spesiaalia kahden ensimmäisen leffan ohjaaja Chris Columbus kertoi, että hän tahtoisi tehdä Kirottu lapsi -näytelmään perustuvan elokuvan alkuperäisten tähtiensä kanssa.

Daniel Radcliffe ei ole kiinnostunut Potterin jatko-osista tällä hetkellä, vaikkei hän sano ehdottomasti ei. Hän on tyytyväinen siihen, miten elämä on kehittynyt Potterien jälkeen, ja paluu niiden maailmaan olisi massiivinen muutos. Hän muistuttaa, että alkuperäiset Star Wars -tähdet lomailivat yli 30 vuotta ja hänen edellisestä Potteristaan on vasta vuosikymmen.

Kirottu lapsi -elokuva olisi näytelmälle uskollinen, jos se tehtäisiin 19 vuotta Kuoleman varjelusten jälkeen, joten ei ole kiire missään mielessä.

Lähde: Screen Rant

Juhlitaan samaan syssyyn sitä, että Dumbledore tulee kaapista vihdoinkin. Kirjailija J.K. Rowling paljasti Dumbledoren homoseksuaalisuuden vasta kirjasarjan jälkeen. Ihmeotukset-elokuvat kertovat ajasta, jolloin Dumbledore taisteli entistä ihastustaan Grindelwaldia vastaan, mutta kumpikaan ei ole päähenkilö.

Uudessa mainoksessa Dumbledore valitsee sanansa sen verran selkeästi, että kehitysmaissa leffa on peruttu (todennäköisesti).



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Provinssi vahvisti o... Nälkäpeli-ohjaaja ki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova