Tuorein sisältö

HBO:n Harry Potter -tv-sarjasta kuhistaan taas: se kertoo Harrysta itsestään

04.04.2023 klo 13.30 | Luettu: 3325 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tällä kertaa kyse ei ole satunnaisista huhuista, vaan isojen amerikkalaisten sivustojen raportoimista sisäpiirijuoruista.

Väitetysti Warner Bros. Discovery on lähellä sopimusta, joka johtaa Harry Potter -aiheiseen tv-sarjaan. Sarjaa tulee esittämään HBO Max (tai HBO Maxin seuraaja; Yhdysvalloissa HBO Max on yhdistymässä Discovery+ -palvelun kanssa).

Sarja ei laajenna nykyistä jatkumoa Ihmeotukset-elokuvien tavoin, vaan aloittaa tarinan alusta. Suunnitelman mukaan kukin tuotantokausi perustuu yhteen vanhaan Potter-romaaniin, joista kukin kätevästi kertoo kouluvuodesta.

Saatamme siis nähdä uudestaan klassiset kohtaukset, kuten karsean peikon hyökkäyksen naisten vessaan ja karsean käärmeen surmaaman tytön aaveen naisten vessassa. Myöhemmistä kirjoista löytyy myös läjäpäin tv-sarjamaista materiaalia, joka ei mahtunut leffoihin.

Kyseenalaiseen maineeseen ajautunut kirjailija J.K. Rowling osallistuu sarjan suunnitteluun tämänhetkisen käsityksen mukaan, mutta hän ei ole päävastuussa.


Lähde. Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Klamydian pääsiäinen... "Ei Suomen Yleisradi... >

Keskustelut (2 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

04.04.2023 klo 14.51 6 tykkää tästä

Miksi? Mihin tätä sarjaa tarvitaan? Leffat on jo hyvä sovitus kirjoista. Miksi samaa tarinaa kierrätetään taas uudestaan?
lainaa
HeyBro

04.04.2023 klo 18.17 5 tykkää tästä

Refloni kirjoitti:
Miksi? Mihin tätä sarjaa tarvitaan? Leffat on jo hyvä sovitus kirjoista. Miksi samaa tarinaa kierrätetään taas uudestaan?


$$$
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova