Tuorein sisältö

Guillermo del Torosta virallisesti työnarkomaani...

26.09.2008 klo 20.00 | Luettu: 3153 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Guillermo del Toro solmi äskettäin sopimuksen, joka velvoittaa hänet ohjaamaan elokuvat Frankenstein, Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde, Slaughterhouse-Five ja Drood sen jälkeen, kun hän on ohjannut kirjaan Hobitti perustuvan elokuvan sekä sen jatko-osan, joka samalla toimii esiosana Taru Sormusten Herrasta -trilogialle. Hyvät välit elokuvastudio Universalin kanssa saattavat merkitä myös sitä, että del Toro ohjaa jossain vaiheessa urakkaa unelmaprojektinsa At the Mountains of Madness ja Hellboy III. Del Toro on virallisesti varattu vuoteen 2017...

...paitsi että mies on haalinut jo nyt lisää töitä. Guillermo del Toro kirjoittaa trilogian vampyyriromaaneita yhdessä Chuck Hoganin kanssa. Ensimmäinen kirja The Strain julkaistaan ensi kesänä ja se kertoo vampyyriviruksen iskemisestä New Yorkiin. Tarinat pureutuvat vampyyrirodun alkuperään, jolla on jotain tekemistä Vanhan testamentin kanssa.

Hoganin ollessa aloitteleva elokuvakäsikirjoittaja, vampyyritarina epäilemättä päätyy myös elokuvastudioiden analysoitavaksi.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< George W. Bushin toi... Kaikki tuntemani ihm... >

Keskustelut (2 viestiä)

Gamehero

Rekisteröitynyt 29.05.2008

26.09.2008 klo 20.13

Olisi hienoa olla elokuvaohjaaja jolla on noin pirusti hommia. Hieno juttu että on tekemistä:)
lainaa
Belew

26.09.2008 klo 22.31

Hei, tehdäänkö Teurastamo 5 uusi elokuva? Se täytyy kyllä nähdä, kun se joskus sitten tulee.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova