Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 2-4: Whoopi Goldberg on seksikkäimmillään juuri nyt

25.03.2022 klo 22.00 | Luettu: 1782 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 4:
Watcher


Mitä hauskaa tapahtuukaan, kun tulevaisuuden sankarit käyvät linja-autossa, valtion virastossa ja pubissa 2020-luvulla? Aloin miettiä, milloin kävin noissa kohteissa viimeksi. Vuonna 2010? Ehkei pitäisi valittaa eksoottisen futurismin puutteesta.

Paljastuu, että hitaasti mutta tunnistettavasti ikääntyvä Guinan pyöritti baaria ihmisille jo tähän aikaan, eli Picard saa tietää Whoopi Goldbergin olleen tosi kuuma 300 vuotta sitten. Picard saa lypsää häneltä seuraavaa suuntaa hänen saatuaan tarpeeksi ihmiskunnasta. Sitten pitäisi ehkä lukea Wikiä, sillä Picard tapaa taas jonkun lampun hengen.

Muiden tavoite on pelastaa scifilatino maahanmuuttoviranomaisilta. Yhteiskuntakritiikki on kaikkinensa luontevaa, kun tässä yritetään estää fasistinen tulevaisuus. On oikein autotakaa-ajo ja hahmojen väliset kemiat edistyvät.

Vilpittömimmin keskityin tohtori Juratin ja borgien kuningattaren vuorovaikutukseen. Juratilla on ristiriitainen luonne, josta myös borg kiinnostuu. Borg yrittää assimiloida Juratin suusanallisesti... eli ystävystyä... mikä johtaisi assimilointiin. Uskon tarinan paranevan, jessöör.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 2-3 --- Jakso 2-5 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflixin komediasar... Kahdeksan eriskummal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova