Tuorein sisältö

Our Flag Means Death 1-9 ja 1-10: näin kääntyy takki ja takki kääntyy näin

29.03.2022 klo 22.00 | Luettu: 1245 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 9 ja 10:
Act of Grace ja Wherever You Go, There You Are


Sarja on mestari hukkaamaan ns. pinnalliset jännitteet, mikä alkoi häiritä vasta kun tempauksia oli listaksi. Viimeksi viranomaiset vangitsivat piraatit. Nyt paljastuu, että kuningas armahtaa kaikki sotaan lupautuvat. Se on historian mukailua, mutta jaksoa on kestänyt vasta 9 minuuttia. Rivakkuus on hyvästä, kunhan ratkaisu jokaiseen välivaiheeseen ei ole "ihan sama".

Bonnetin ja Mustaparran suhde ei ole bromanssi vaan romanssi. En sitä arvannut, ennen kuin Taika Waititi julisti asian Twitterissä. Miehet ihastuivat ensisilmäyksellä. Mustaparta hieman peruutti varautuneena. Hän oli vähällä lähteäkin, mutta mainitun 9 minuutin jälkeen hän on todistanut voivansa uhrautua Bonnetin vuoksi. "Intissä" he somasti suutelevat ennen pakomatkaa eli koko sotaidean välitöntä hylkäämistä.

Ehkä asia pitäisi kehystää näin: kausi sidotaan kokonaisuudeksi. Bonnet yhä katuu korkea-arvoisen tyypin surmannutta sattumusta, ja ihmissuhteet selvästi ovat piraattifantasioita antoisampi seikkailu. Pususta huolimatta Bonnet päättää palata perheensä luo.

Huomioiden miten monet miehet perheensä jättävät, se on halpaa, että vaimo julistaa mukamas voimaantuneena, että oli kaikin puolin parempi olla ilman koko ukkoa. Lähde vaan! Kuitenkin muu raukea melankolia ja vaimolta lopulta irtoava ymmärrys tukevat pääromanssia mukavasti. Ehkä annoin liikaa arvoa "pinnallisille jännitteille"?

Pettynyt Mustaparta palaa psykoksi naps vain odotellessaan, jotta on pinnallinen jännite myös 2. kaudelle tai sen ensimmäiselle 9 minuutille. Siitä valitan.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen ja arvosana kaudelle:


< Jaksot 1-7 ja 1-8 --- Jaksot 2-1 ja 2-2 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Autovero v*tuttaa*,... Huomio, kesäkuussa S... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova