Tuorein sisältö

Our Flag Means Death 1-7 ja 1-8: kielletty hedelmä tai ainakin appelsiineja

28.03.2022 klo 22.00 | Luettu: 1609 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 7 ja 8:
This is Happening ja We Gull Way Back


Jännitteiden nopea hylkääminen kostautuu. Ainoa motivoitunut piraatti jäi taustalle. Mustaparta hohhailee. Salanainen paljastui, eikä hänen salatumpi menneisyytensä Robert Rodriguezin fantasioista karanneena ninja-nunnana ole erikoinen. Miehistö etsii appelsiineja. Koska niistä saa vitamiineja.

Jakson nimi viittaa siihen, että vahvistettu homoseksuaali hoksaa Mustaparran ja Bonnetin hohhailevan rytmikkäästi. Se on huvittavaa - jos jaksat kuvitella, että änkyräkatsojat pahastuvat? Hahmot väittävät, että hengailu hyvässä seurassa on tärkeämpää kuin seikkailu, mutta: pih.

8. jaksossa herra Parta ilahtuu kaverin vierailusta, joten Bonnet on mustasukkainen. Se riittää pitkälle, kun yleispäteviä tilanteita toteutetaan absurdissa ympäristössä: tulokas kukkoilee olevansa Bonnetia parempi piraatti, mutta kun Bonnet saa tulokkaan tunnustamaan totuuden, Bonnet "vaikuttaa roistolta" tulokkaan tuhertaessa itkua.

Tulee todetuksi, ettei homoseksuaalisuus ole vitsi, vaan kaikki tietävät, että merellä tapahtuu. Kiva, mutta useampi vitsi vihjailusta revittiin ja on ennenaikaista päästää ilmat tästäkin jännitteestä. Parta ja Bonnet ovat vasta lähentyneet. Bonnet pakeni merelle mm. tukahduttavaa avioliittoa, joten jos perusheterot jaksavat leikkiä yhdynnän olevan tuhmaa, saisi myös Bonnet olla hieman häkeltyneempi uusista mahdollisuuksista hetken vielä.

Jaksojen loput ovat inttäneet, että ongelmat kasaantuvat taustalla, ja nyt ne saavat tyypit kiinni, joten vielä en väitä kauden lässähtävän.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-5 ja 1-6 --- Jaksot 1-9 ja 1-10 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusia tuulia ilmassa... Jenni Vartiainen kom... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova