Tuorein sisältö

Nykyhetkeä lähestyvä Netflix-hitti The Crown saattaa laajentua menneisyyteen

08.04.2022 klo 18.00 | Luettu: 646 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kuningatar Elisabet II:sta kertova The Crown -sarja etenee viidennelle kaudelle marraskuussa. Sarja aloitti vuodesta 1947 ja nyt se etenee jo 90-luvulle. Imelda Staunton (kuvassa) on kolmas näyttelijä pääroolissa. Hänet nähdään myös 6. kaudella, joka oli vähällä jäädä tekemättä. Sarjan luoja Peter Morgan uskoi eräässä vaiheessa, että viisi kautta riittää, mutta sitten hän palasi alkuperäiseen 6 kauden suunnitelmaan.

Sisäpiirilähteiden mukaan keskustelut esiosasta ovat alkaneet. Esiosaa ei kehitellä aktiivisesti vielä ja projekti on kaukana virallistamisesta, mutta Netflix ja tuotantotalo Left Bank pohtivat asiaa. The Crown on Left Bankin isoin hitti ja Netflixin isoin brittihitti.

Elisabet II oli 21-vuotias sarjan alkaessa. Jos esiosa menee pari vuotta taakse, kyse on teinistä ja toisesta maailmansodasta, eikä sentään vielä valtikkaa helistävästä taaperosta. Uutislähde Deadline sanailee, että esiosa todennäköisesti kertoo ajasta ennen toista maailmansotaa tai jopa kuningatar Viktorian päivistä, jolloin Elisabet II ei ollut syntynyt.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tom Hiddleston kohta... Omar Sy tähdittää Th... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova