Tuorein sisältö

Edes Dwayne Johnson ei pärjää yksin It Takes Two -leffassa

21.04.2022 klo 14.25 | Luettu: 588 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hittipeli It Takes Two kertoo eron partaalla olevasta pariskunnasta, joka joutuu puhaltamaan yhteen hiileen, kun he muuttuvat nukeiksi. Pienen suuren seikkailun sivussa saa väkisinkin uutta perspektiiviä perhe-elämään. Pelata ei voi ilman kaveria.

Aiemmin tänä vuonna mainittu näytelty versio on vahvistunut elokuvaksi. Mukaan ovat lähteneet Amazon, Dwayne Johnsonin tuotantotalo Seven Bucks ja kirjoittajat Pat Casey ja Josh Miller, jotka vastasivat kahdesta ensimmäisestä Sonic-elokuvasta. Projektin on määrä edetä vauhdilla.

Johnsonia ei ole kiinnitetty päärooliin virallisesti, mutta sisäpiirilähteiden mukaan asiasta keskustellaan. Seven Bucks tuottaa pääasiassa Johnsonin tähdittämiä projekteja.

Pelissä seikkailee pyylevä herra, mutta Johnson näyttää action-figuurilta. Jos siitä aiotaan tehdä ominaisuus, on Caseylla ja Millerillä pähkinä purtavaksi. Lihavasta miehestä tuli Johnson jo Central Intelligencessä ja Johnson näyttelee muunlaisten tavisten kovakuntoista avataria Jumanji-elokuvissa.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Irlantilaisen folk-p... Flow Festival julkis... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

21.04.2022 klo 22.19 1 tykkää tästä

Jättimörssäri taviksena oli juttu joissakin Schwarzeneggerinkin leffoissa, ja oikeastaan toivonkin että Johnson esitellään sohvaperunana joka vain sattuu näyttämään Johnsonilta.

Tässäpä muuten yksi hauskimpia co-op -pelejä hetkeen, joten odotan leffaakin varovaisella innolla.
Muokannut: MikroPop 21.04.2022 klo 22.19 lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova