Tuorein sisältö

Arnold Schwarzeneggerin Netflix-sarja värväsi tukijoukkoja

21.04.2022 klo 23.20 | Luettu: 930 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Arnold Schwarzenegger tähdittää nimeämätöntä Netflix-sarjaa, joka on selkeästi inspiroitunut Tosi valheita -leffasta (kuvassa). Schwarzenegger ja Monica Barbaro (Chicago Justice) näyttelevät Luke-isää ja Emma-tytärtä, jotka ovat CIA-agentteja toistensa tietämättä. Kun totuus paljastuu, he eivät koe tuntevansa toisiaan, mutta heillä on tilaisuus korjata asia kansainvälisten tehtävien - ja terapian - aikana.

Mukana on romanttisiakin kriisejä. Jay Baruchel (Tropic Thunder) näyttelee lastentarhan opettajaa ja Emman poikaystävää, joka luulee Emman työskentelevän hyväntekeväisyysjärjestölle.

Fabiana Udenio (Jane the Virgin) näyttelee Emman äitiä ja Luken ex-vaimoa, joka ei tiedä kummankaan salaisuutta, mutta on aina epäillyt jotakin. Andy Buckley (Konttori) näyttelee hänen nykyistä miesystäväänsä, joka kauhukseen oppii, että Luke tahtoo vaimon takaisin.

Schwarzeneggerin Terminator-kollega Gabriel Luna näyttelee karismaattista bisnesmiestä, joka on valinnut laittomien asekauppojen tien.

Muista hahmokuvauksista päätellen Lukella on hyvät välit vakiotiimiinsä CIA:ssa, mutta pojan 6-vuotias tytär on ainoa virallinen perheenjäsen, jonka kanssa hän tulee toimeen.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hyvinkään Rockfest t... 'Ei toisiamme kaunii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova