Tuorein sisältö

Marvelin Wonder Man -sarjassa nähdään sekunda-Mandariini Ben Kingsley

31.08.2022 klo 18.50 | Luettu: 950 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ben Kingsley on näytellyt Trevor Slatterya elokuvissa Iron Man 3 ja Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Slatterya väitettiin alunperin Iron Manin arkkiviholliseksi Mandariiniksi, mutta hän paljastui höynähtäneeksi näyttelijäksi. Shang-Chin isä on "aito Mandariini" (hän ei suosi sitä nimeä), joten Slattery päätyi hänen vangikseen.

Kingsley palaa rooliin tulevassa Wonder Man -sarjassa. Wonder Manin siviiliammatti on stunttimies ja juorut ovat kuvailleet sarjaa Hollywood-satiiriksi, joten Slatteryn kaltainen hahmo istuu yhtälöön. Väitetysti Kingsleyn rooli on merkittävä. Siltä se vaikuttaa, sillä edes Wonder Manin näyttelijää ei ole vielä palkattu.

Sarjakuvissa Wonder Man oli alunperin kaunainen roisto, joka antoi tehdä itsestään "ionienergiamiehen", joka on monien voimien taitaja ja lähes kuolematon. Myöhemmin hänestä tuli sankari - ja stunttimies, koska haavereita ei tarvitse pelätä.

Shang-Chin ohjaaja Destin Daniel Cretton on yksi pääpiruista Wonder Man -sarjan takana. Hän tekee Marvelille myös Shang-Chin jatko-osan ja Avengers: The Kang Dynastyn.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kovassa nosteessa ol... Nalle Puh ja Nasu sa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova