Tuorein sisältö

Russian Doll 2-5: Neuvosto-Venäjällä ei varasteta tarpeeseen, vaan tarvitaan varastettavaa

09.05.2022 klo 22.15 | Luettu: 1509 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 5:
Exquisite Corpse


Jos suvullesi tehtiin vääryyksiä pari sukupolvea sitten, juhli sitä. Sinua ei olisi olemassa, jos asiat olisivat menneet toisin. Vaariltasi varastettiin lottokuponki? Siksihän se hulttio huoli rakkaan mummonrutkusi.

Joskus varmistan wikistä, mitä jokin sarja luulee tekevänsä, mutta joskus en edes tahdo tietää. Venäläis- ja unkarilaistaustainen päähenkilö matkusti menneisyyteen vahingossa. Hän oppi äitinsä hutiloineen suvun kultakolikot. Hän sai ne takaisin. Hän hukkasi ne.

Nyt hän törttöilee Natsi-Saksan valtaamassa Unkarissa vahingossa. Voi ironiaa, tms: kun hän yrittää suojella suvun omaisuutta, suku saa kolikot, jotka myöhemmin hukkuvat. Mitä muuta akka kuvitteli saavuttavansa?

Pääni sammuu. Sankaritar on sarkasmikone, joka silmää iskien kertoo veteliä vitsejä, vaikka hän teoriassa myös yrittää tehdä jotakin. Jos ihme akka tulisi sönköttämään soopaa minulle kankealla klingon-aksentilla Natsi-Saksan miehittämässä kaupungissa Neuvostoliiton vaaniessa nurkan takana, saattaisin uskoa, että tässä on meneillään salajuoni - mutta näkökulma on olevinaan sarkasmiakan. Hän ei ota vakavasti tieteisfantasiaa, vaikka vain se sallii hänen keskittyä aarteeseen, jonka mahdollisesta käyttötarkoituksesta en muista mitään.


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-3 ja 2-4 --- Jaksot 2-6 ja 2-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Leffa, jota luultiin... Pirjo Heikkilä korva... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova