Tuorein sisältö

Will Smithin tulevia projekteja jarrutellaan

04.04.2022 klo 20.30 | Luettu: 818 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Se ei ole pahin Hollywoodissa tapahtunut asia, että Will Smith läpsäisi turpiin Chris Rockia suorassa Oscar-gaalassa, mutta skandaali ei voi saada paljoa enempää näkyvyyttä. Smithin legenda varmasti selviää, mutta pitäisikö hänet pistää jäähylle toviksi? Yhteistyökumppanit tuntuvat miettivän sitä.

Smithin on määrä esiintyä Netflix-leffassa Fast and Loose. Ohjaaja David Leitch lähti ennen skandaalia. Netflix etsi korvaajaa kiireellä, mutta nyt sisäpiirilähteet kertovat, että Netflix on kaikessa hiljaisuudessa lykkäämässä kehittelyä. Smith voitti Oscarin pari minuuttia läpsyn jälkeen, joten normaalitilanteessa Netflix hyväilisi silkkihansikkain projektia, jonka piti olla valmis tänä vuonna kuvattavaksi.

Edelleenkin sisäpiirilähteiden mukaan Sony on pistänyt Bad Boys 4 -elokuvan kehityksen tauolle. Ennen gaalaa Smith sai 40 sivun mittaisen luonnostelman käsikirjoituksesta.

Smith on filmannut Applelle Emancipation-elokuvan. Apple ei kommentoi, onko suunnitelmana yhä julkaista se tänä vuonna.

Fast and Loose kertoo muistinsa menettäneestä miehestä, joka ei tiedä onko hän ensisijaisesti mafiapomo vai sellaista teeskentelevä CIA-agentti. Emancipation on tosipohjainen ja toiminnalliseksi kuvailtu draama miehestä, joka pakenee orjuudesta.

Kuvassa on Valtion vihollinen.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Keskiaikafantasia ko... Julkaistu jo viime k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova