Tuorein sisältö

Homelander sekoaa ja Soldier Boy on tulossa: kolmas The Boys -kausi trailerissa

16.05.2022 klo 21.00 | Luettu: 1755 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Boys jatkuu 3. kesäkuuta, jolloin tiedossa on kolme jaksoa. Uuden trailerin kuvaus kertoo, että takana on hiljainen vuosi. Homelander on päihitetty. Billy Butcher työskentelee viranomaisille ja Hughie valvoo häntä. Heillä kahdella on sellainen kutina, että on aika särkeä rauha. Kun "pojat" oppivat mystisestä supersankareiden vastaisesta aseesta, he päätyvät sotaan sankareita vastaan ja etsimään ensimmäistä sankaria: Soldier Boyta.

Soldier Boy on parodiaa Captain Americasta. Sarjakuvissa vitsi on se, että hän on viaton ja tyhmä muihin verrattuna, mutta tv-sarja esittää hänet uhkaavampana.

Trailerissa on säpinää ja suolenpätkiä, joten hyvältä näyttää, jos tätä tilasimme. Allekirjoittanut on kritisoinut sarjaa siitä, että se "keksii pyörän uudestaan": sarja lupasi kertoa äijistä, jotka vastustavat supersankareita, mutta äijät ovat koonneet oman superliittoumansa. Traileri paljastaa sen kehityksen jatkuvan, mutta yksi pojista sentään oivaltaa, että tämähän on perusidean vastaista...V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Predator metsästi ih... No nyt ne on nähty -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova