Tuorein sisältö

Sacha Baron Cohen tarinoi hölmöläisten kaupungista Kukkulan kuningas -poikien animaatiossa

21.05.2022 klo 19.05 | Luettu: 720 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Chelm: The Smartest Place on Earth on tuleva animaatioelokuva tai "spesiaali", jota kehitellään HBO Maxia ja Cartoon Networkia varten. Spesiaali perustuu juutalaisiin kansantarinoihin hölmöläisten kaupungista. Se kuuluu perinteeseen, että Chelmin hölmöläisiä väitetään viisaiksi, mutta noin muuten kyseessä on vastaava perinne kuin suomalaiset Hölmölä-tarinat.

Muidenkin kansojen tuntemat hölmöläiset tekevät perustason logiikkavirheitä miettiessään arkea ja maailmaa. Kuu on tärkeämpi kuin aurinko, koska päivällä on muutenkin valoisaa. On kätevämpää hakata seinään ikkuna, kuin kantaa valoa sisään säkkikaupalla, mutta ikkunaakin enemmän valoa tuo katon poistaminen ja seinien kaataminen. Ja sitä rataa. Spesiaali hakee tuoretta kulmaa klassiseen tarinointiin.

Sacha Baron Cohen toimii kertojana. Tiimiin kuuluu kirjoittaja Michael Koman (Saturday Night Live, MADtv) ja tuottajat Greg Daniels ja Mike Judge, jotka ovat luoneet yhdessä sarjan Kukkulan kuningas (King of the Hill). Kukkulan kuningas on tekemässä paluuta.

Kuvassa on Baron Cohenin tähdittämä Diktaattori.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Margot Robbie tähdit... Bourne-ohjaaja pistä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova