Tuorein sisältö

Pyhimys kommentoi yhtyeen hurjaa peliliikettä: 'Nyt ollaan kääntämässä täysin uudenlaista sivua'

01.06.2022 klo 21.46 | Luettu: 1084 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Satoja miljoonia striimejä kerännyt Teflon Brothers on ottanut yhtyeen toiminnan kokonaan omiin käsiinsä. Volin, Heikki Kuulan ja Pyhimyksen vuonna 2006 perustama räp-yhtye on yhtiöittänyt toimintansa, ja kolmikko vastaa jatkossa Teflon Brothersin kaikista tekemisistä itse.

"Ydinfilosofia on yhä sama, mutta tähän rinnalle on noussut ajatus, että Teflon Brothers voi olla paljon muutakin. Avasimme pelin viime vuonna lanseeratulla, itse kehittelemällämme raparperin makuisella räp-lonkerolla, joka löytyy tätä nykyä kaupoista ja Alkon myymälöistä Hangosta Utsjoelle. Keikkareissuilla aloimme kaivata lonkeron seuraksi helppoa ja herkullista suuhun pantavaa, ja idea on nyt konkretisoitunut FalaPalana".

Niin, sehän oli eilinen uutinen. Tänään julkistettiin todellinen uutispommi: Teflon Brothers on solminut kansainvälisen levytyssopimuksen Viron Universalin kanssa.

Bändi ilmoittaa olevansa tästä lähtien virolainen bändi, eli Eesti bänd.

Pyhimys kommentoi yhtyeen ennennäkemätöntä peliliikettä:

"Teflon Brothers on ollut bändi jo vuodesta 2006. Matkan varrelle on sattunut monenlaista tilaisuutta ja tapahtumaa, mut nyt ollaan kääntämässä täysin uudenlaista sivua meidän uralla. Ollaan vietetty kuluvan vuoden aikana paljon aikaa Virossa ja erityisesti Tallinnassa ja ollaan koko bändi rakastuttu syvästi maan tunnelmaan, joten siksi tää aluevaltaus tuntuu erityisen hyvältä."

Uuden yhteistyön ensimmäinen julkaisu näkee päivänvalon tulevana perjantaina. Yhtye uudelleenversioi legendaarista Juice Leskisen vuoden 1983 kappaletta Eesti On My Mind. Kyseessä on ensimmäinen suomalaisen yhtyeen julkaisema kappale Viron Universal Musicin kautta.

"Vaikka saimmekin jo Viron e-kansalaisuudet, tullaan toistaiseksi pitämään kirjat Suomessa ja räppäämisessäkin pitäydytään vielä äidinkielessä. Aga aeg näitab, eli aika näyttää".

Viron Universal Musicin ja Teflon Brothersien yhteistyön ensimmäinen single EESTI ft. Märkä-Simo ja kappaleen musiikkivideo julkaistaan perjantaina 3.6.2022.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< HBO:n merirosvokomed... Keikkojen ohella tar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova