Tuorein sisältö

Kilttejä klassikkopahiksia: Rob Zombien Me Hirviöt ja Tim Burtonin Wednesday Addams

08.06.2022 klo 21.30 | Luettu: 1078 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Me Hirviöt (The Munsters) on 60-luvun tilannekomediasarja, joka kertoo periaatteessa Frankensteinin hirviön ja Draculan tyttären yhteisestä perhe-elämästä. Hirviöt ovat usein väärinymmärrettyjä, mutta he ovat hyvin kilttejä.

Karuista kauhuleffoista tunnettu ohjaaja Rob Zombie aikoo näyttää uudella versiolla pehmeän puolensa. Hän on painottanut, ettei hän tähtää sen enempää väkivaltaan kuin kyynisyyteenkään vaan alkuperäiseen henkeen. Elokuva näyttääkin vanhalta sarjalta. Mustavalkoinen leffa ei ole, vaikka traileri sellaisena alkaa.

Elokuva saapuu teattereihin ja Peacock-palveluun tämän vuoden aikana.


Sarjakuvaan perustuva tv-sarja The Addams Family oli He Hirviöiden suora kilpailija: molempia sarjoja tehtiin vuosina 1964-1966. Mustiin pukeutuvat Addamsit toisinaan "rypevät pahuudessaan", mutta harmittomia, rakastettavia veijareita hekin tapaavat olla.

Tänä vuonna alkava Netflix-sarja Wednesday kertoo perheen tytöstä Wednesday Addamsista, josta on varttunut mysteereitä ratkova opiskelija. Häntä näyttelee Jenna Ortega. 90-luvun elokuvissa Wednesdayta näytellyt Christina Ricci nähdään uudessa roolissa.

90-luvun elokuvat näyttävät siltä kuin Tim Burtonilla olisi sormensa pelissä, mutta niistä vastasi Barry Sonnenfeld. Burton on haaveillut aiheesta pitkään (hänellä oli mielessä stop-motion-elokuva) ja nyt hän on kaikkien jaksojen ohjaaja.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dwayne Johnson on pa... Obi-Wan Kenobi 4/6: ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova