Tuorein sisältö

Marvel kokoaa omaa "Suicide Squadia": Thunderbolts-leffa on tulossa

10.06.2022 klo 12.55 | Luettu: 1190 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

90-luvun Marvel-sarjakuvissa Onslaught-hirviö pisti multiin koko Avengers-tiimin. Superryhmä Thunderbolts ilmoittautui hätiin. He paljastuivat roistoiksi, mutta sittemmin kokoonpano ja ryhmän aate on ehtinyt vaihdella. Toisinaan ryhmässä seikkailevat sovitusta etsivät entiset roistot (tai yhdyskuntapalveluun tuomitut sellaiset) ja toisinaan mukana on enemmänkin perinteisiä sankareita.

Eric Pearson (Black Widow, Thor: Ragnarök) kirjoittaa aiheesta elokuvan, jonka ohjaa Jake Schreier (Robot & Frank). Löyhien sisäpiiritietojen mukaan leffa on Suicide Squadin kaltainen kertomus superroistoista, jotka suorittavat tehtäviä viranomaisille.

Kuvausten on määrä alkaa kesällä 2023. Marvel on ollut yhteydessä tuntemattomiin näyttelijöihin, joiden on määrä palata rooleihinsa. Sarjakuvissa Thunderbolts-tiimiin ovat kuuluneet mm. paroni Zemo, Hawkeye, Taskmaster, Ant-Man, Black Widow, Luke Cage, Deadpool, Ghost, Elektra, The Punisher, Winter Soldier, U.S. Agent, Abomination, America Chavez ja valikoima Spider-Man-roistoja. Näillä hahmoilla on jo näyttelijät.

Kuvassa on Daniel Brühlin paroni Zemo minisarjasta The Falcon and the Winter Soldier. Sarjakuvissa Zemo oli ryhmän ensimmäinen johtaja.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Manse Psych Festin n... Hän on saapunut, täs... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova