Tuorein sisältö

Hail to the king, baby: Cobra Kai -tiimi kehittelee Duke Nukem -leffaa

11.06.2022 klo 15.40 | Luettu: 1627 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Duke Nukem on alunperin tasohyppelysankari, joka nousi suureen suosioon 3D-räiskinnällä Duke Nukem 3D vuonna 1996. Jatko-osa ja leffaversio aiottiin tehdä, mutta peli Duke Nukem Forever julkaistiin vasta 2011, kun aika oli ajanut Dukesta ohi. Duke on kärjistys 80-luvun toimintasankareista, joille kuuluvia repliikkejä hän viljelee. Arkkivihollisia ovat avaruusolennot.

Leffaa kehittelee nyt tuottajakolmikko Josh Heald, Jon Hurwitz ja Hayden Schlossberg. He loivat Cobra Kai -sarjan, joka kaivoi alkuperäisen Karate Kid -brändin naftaliinista ja päivitti sen kunnioittavasti. Jos Karate Kidin teiniroistosta voi tehdä sympaattisen, hauskan ja yhä epävakaan päähenkilön, ehkä Dukesta voi yhä tehdä hyvän, tasapainoisen vitsin.

Kirjoittajaa etsitään. Ohjaajaksi saattaa päätyä yksi mainituista herroista. Kukin heistä on ohjannut Cobra Kai -jaksoja, ja Hurwitz & Schlossberg ohjasivat yhdessä komediat Harold & Kumar 2 ja American Pie: Luokkakokous.

Fanit tahtoivat Dukeksi aikanaan Arnold Schwarzeneggerin. Viime vuosina on ollut puhetta John Cenasta. Kelpaisi kenellekään 63-vuotias Bruce Campbell, jolta Duke on varastanut mm. repliikin "hail to the king, baby" ja alla näkyvän poseerauksen?


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arion joutui perumaa... Spider-Man: No Way H... >

Keskustelut (1 viestiä)

gjspvjwpkfnejf

12.06.2022 klo 18.04

st john ainoa vaihtoehto mut joku cena olis varma skippaus ei oo ikina vaikuttanut aijalta on lihaksia mut muuten kun kompelo wownortti
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova