Tuorein sisältö

Stranger Things 4-3: alkaahan se jo kiinnostaa, miten Siperiasta paetaan

13.06.2022 klo 16.00 | Luettu: 1979 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 3:
The Monster and the Superhero


Jakso kestää vain tunnin? Tulin.

Alku toimii (kiitos 2 viikon tauon). Vääpeli kuulustelee tieteilijää epäillessään, että murhaaja on Eleven. Siitä sopii siirtyä viimekertaisen turpiinvedon jälkipuintiin ja Elevenin mielipahaan. Toisen epäillyn ja hirviön tilanteita saa vilkaista. Lopulta ihmettelin, miten miljoonat pystyivät katsomaan jaksot yhteen putkeen, kun tarvitaan taas 20 minuuttia kertausta, siirtymää ja vahvistelua ennen edistystä. On takaumia viime kaudesta, viime jaksosta ja siitä, kun aiemmin tässä jaksossa muisteltiin vanhaa. Toisaalta: jakso kestää vain tunnin. Muistaakseni tulin.

Eleven päätyy putkaan, eivätkä aikuiset auta, koska Winona Ryder ja tuulenpesä lähtivät lunastamaan ottoisä Hopperia vapaaksi venäläiseltä vankileiriltä. Hopper joutuu tekemään töitä itsekin. Saisipa hän ehyen tunnin, jotta gulagin täysin aistisi. Hirviö vaanii masentuneita. Eleven ja ehkä Hopper ovat kiinnostavia ehdokkaita, mutta seuraava uhri on Max, jonka 100% muistan nähneeni.

Spoileri: seuraava jakso on hyvä. Tässä vaiheessa koen asialliseksi urputtaa "noin 30 sivuhahmon" notkumisesta. Sankarien liittouma on aikaa sitten todennut, että kotikylä on kirottu. Silti pari tyyppiä oppii lehtileikkeistä, että tuoreilla kauhuilla on historiaa, ikään kuin he olisivat haistaneet Pennywisen eilen. Heti perään - ihan muualla - virkamies vahvistaa Elevenille, että kauhut ovat yhä samaa soopaa. No ai jaa.

Elevenin tielle ilmestyvien agenttien kohteliaisuus on epäilyttävää ja he haluavat hänen saavuttavan potentiaalinsa, joten he ovat se alussa mainitsemani X-Men-tyyppinen Helvetintulen Klubi, jos jokin on.


Keskiarvo 28 jakson jälkeen:


< Jakso 4-2 --- Jakso 4-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nämä biisit kuultiin... Infoa Apulannan Olym... >

Keskustelut (2 viestiä)

Riisipuuro

13.06.2022 klo 17.05 4 tykkää tästä

Itseltä mennyt täysin ohi näiden juttujen funktio. Kyllä kai näillä pitäisi joku tarkoitus olla, kun kyseinen henkilö näitä jaksaa päivästä toiseen vääntää. Pitäisikö näiden olla olevinaan hauskoja, viihdyttäviä tai jotain?
lainaa
HEssuh

13.06.2022 klo 20.03 2 tykkää tästä

Riisipuuro kirjoitti:
Itseltä mennyt täysin ohi näiden juttujen funktio. Kyllä kai näillä pitäisi joku tarkoitus olla, kun kyseinen henkilö näitä jaksaa päivästä toiseen vääntää. Pitäisikö näiden olla olevinaan hauskoja, viihdyttäviä tai jotain?

Kyllä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova