Tuorein sisältö

Pienen kaupungin suuret salaisuudet - Subbarilla

07.10.2008 klo 11.02 | Luettu: 1983 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Subbbarilla alkaa tiistaina 21.10 uutuussarja Eureka. Isä (Colin Ferguson) ja tytär (Jordan Hinson) päätyvät omituiseen kaupunkiin...

NBC Universalin scifi-sarja Eureka kertoo pienestä idyllisestä kaupungista, jossa tapahtuu outoja. Ohikulkumatkalla oleva sheriffi Jack Carter (Colin Ferguson) ja hänen murrosikäinen tyttärensä Zoe (Jordan Hinson) joutuvat auto-onnettomuuden takia sattumalta Eurekaan - kaupunkiin, jota ei löydy edes kartalta. Eurekan oudot tapahtumat herättävät Jackin uteliaisuuden, ja kun eräs kaupunkilainen kuolee epänormaaleissa olosuhteissa, Jack jää kaupunkiin tutkimaan tapausta vieden hänet yhä syvemmälle Eurekan salaisuuksiin. Miksi kaupunki on perustettu ja mikä on sen perimmäinen salaisuus.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suosikkinäyttelijä p... Brittifestari torjui... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kungfutse

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.04.2007

07.10.2008 klo 12.37

Loistava sarja, jos tykkää pikkaisen kieli poskessa väännetystä sci-fistä joka ei ota itseään liian vakavasti, mutta ei kuitenkaan sorru komediaksi (eli vähän kuten Stargatet). Kolmas kausi alkoi muutama viikko takaperin juuri jenkeissä ja sarja on yksi Sci-Fi channelin katsotuimpia.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova