Tuorein sisältö

Brittifestari torjui kuolemansairaan Pink Floyd-tähden viimeisen toiveen

07.10.2008 klo 11.17 | Luettu: 5567 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pink Floyd-yhtyeen David Gilmour on julkisuudessa väittänyt Glastonburyn festarin tyrmänneen kuukausi sitten kuolleen Rick Wrightin viimeisen suuren toiveen. Rick Wright menehtyi syöpään syyskuun 15 päivä 65-vuoden ikäisenä.

Gilmourin mukaan vaikeasti sairaan Wrightin viimeisiä toiveita oli esiintyä vielä kerran suurelle festariyleisölle. Pink Floydin taholta otettiin yhteyttä mm. kesällä vietetyn Glastonburyn suurfestarin järjestäjiin. Kolme viikkoa oli kuitenkin liian lyhyt aika, festarin taholta Pink Floydin esiintyminen tyrmättiin aikatauluihin vedoten. Festivaalin ohjelmisto oli varmistunut jo aikoja sitten, bändiä ei enää saatu sovitettua mukaan.

Gilmour toteaa bändin yrittäneen saada festarikeikkaa aikaiseksi, mutta moninaisten syiden johdosta se ei missään vaiheessa onnistunut.

Glastonburyn taholta kommentista ollaan pahoillaan. Pink Floydin keikan tyrmäämiselle oli vain yksi syy, esiintymisaikaa ei enää pystytty järjestämään.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pienen kaupungin suu... Idols ja Maajussit s... >

Keskustelut (4 viestiä)

Jarkko

07.10.2008 klo 15.21

Mitä lienee järjestäjä ajatellut... "Moi, ollaan Pink Floyd, voitasko tulla keikalle? - Ootas, mietitään... ette voi!"

lainaa
Ihme

07.10.2008 klo 15.34

Jos järjestäjä ei saa sovitettua bändiä aikatauluihinsa, niin minkäs sille voi. Wrightin olisi pitänyt hoitaa asia aikaisemmin.
lainaa
v4lo

07.10.2008 klo 16.53

Ihme kirjoitti:
Jos järjestäjä ei saa sovitettua bändiä aikatauluihinsa, niin minkäs sille voi. Wrightin olisi pitänyt hoitaa asia aikaisemmin.

Vai että olisi Wrightin pitänyt kuolla aikaisemmin?

Uutisen voisi käsittää niin että Floydit olisivat tulleet esiintymään ilmaiseksi ihan vain kuolevan miehen kunniaksi, luulisi sellaiselle tila löytyvän. Olisi saattanut jopa vaikuttaa kävijämäärään jonkin verran.
lainaa
Just

08.10.2008 klo 10.35

No jo on valopää tää nimimerkki Ihme. Onkohan ajatellu kommenttiaan ihan loppuun asti? Ei voi kauhalla ja niin edes...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova