Tuorein sisältö

Millie Bobby Brown tähdittää Avengers-veljesten Netflix-scifiä

04.07.2022 klo 23.55 | Luettu: 1186 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Veljekset Joe ja Anthony Russo ohjaavat Netflixille tieteiselokuvan The Electric State. Käsikirjoituksesta vastaavat Christopher Markus ja Stephen McFeely, jotka kirjoittivat veljesten Avengers- ja Captain America -elokuvat ja heidän tulevan The Gray Man -trillerinsä. Myös Gray Man on Netflixin tuotanto.

Netflixin isoimpiin "omiin" tähtiin lukeutuva Millie Bobby Brown on mukana Electric Statessa. Stranger Thingsistä ja Enola Holmesista tuttu Brown näyttelee tällä kertaa orpoa teiniä, joka matkustaa halki Yhdysvaltojen etsiessään pikkuveljeään. Mukaan lyöttäytyy sympaattinen robotti ja omalaatuinen kulkuri.

Electric State perustuu taidekirjaan (kuvassa) ja sijoittuu vaihtoehtoiseen, retroscifiä edustavaan todellisuuteen. Maisemissa vilisee rapistuneita mutta mielikuvituksellisia merkkejä paremmista ajoista.

Leffassa nähdään todennäköisesti myös veljesten Avengers-kamu Chris Pratt, jonka kanssa yhä neuvotellaan. Tuotanto alkaa syksyllä.

Electric State on ollut kehitteillä vuodesta 2017. Se ja Gray Man ovat noin 200 miljoonan dollarin tuotantoja, joten perinteisiä studioita hintalaput ovat hirvittäneet.

Gray Man debytoi 22. heinäkuuta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näin paljon Tuskan U... Ruisrockin muhkealla... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova