Tuorein sisältö

James Cameron ei ole varma, ohjaako hän Avatar-saagan päätösosat

05.07.2022 klo 19.25 | Luettu: 391 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Avatarin jatko-osista on liikkunut vaihtelevia väittämiä, mutta faktat alkavat vakiintua nyt, kun ensimmäinen niistä eli The Way of Water tekee tuloaan. Ohjaaja James Cameronin mukaan kolmas osa on purkissa, joten se valmistuu varmasti (2024). Taloudelliset seikat ratkaisevat osien 4 ja 5 kohtalon.

Cameron ei ole varma, ohjaako hän itse osat 4 ja 5. Hän nälkänsä sinänsä on kasvanut osa osalta. Hän kokee yhä, että Avatar-saaga sallii hänen käsitellä kattavasti itselleen tärkeitä teemoja kuten perhettä ja luontoa, mutta nämä elokuvat vaativat kaiken ajan ja hän saattaa tehdä jotakin muuta osan 3 tai 4 jälkeen.

Cameron julkisti Avatarin ennen Titanicin ensi-iltaa, joten saaga on ollut hänellä mielessä yli 25 vuotta jo nyt, kun se on katsojien näkökulmasta vasta alussa.

Osat 2-5 on kirjoitettu. Aiempien juorujen mukaan osiin 4-5 on filmattu kohtauksia, mutta Cameronin puheista päätellen se tuskin on merkittävää.

Cameron luonnollisesti toivoo palavasti, että saaga viedään päätökseen. Hänen mukaansa neljäs osa on - vapaasti suomentaen - "mykistävän perkeleellinen". ("Movie four is a corker. It's a motherfucker.")

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sam Rockwell ja Saoi... Harley Quinnin aikui... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova