Tuorein sisältö

Palavasta koneesta pelastunut rumpali takaisin julkisuuteen

08.10.2008 klo 15.00 | Luettu: 2046 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Syyskuun 20 päivä palavasta lentokoneesta täpärästi pelastunut ex-Blink 182-rumpali Travis Barker (V2.fi-uutinen) on puhunut medialle onnettomuudestaan. Onnettomuudessa kuoli neljä ihmistä, vain Barker ja DJ Adam Goldstein jäivät henkiin.

Barker on parhaillaan Los Angelesissa saamassa hoitoa palovammoihinsa. Päästyään pois Carolinassa sijaitsevasta sairaalasta, jossa mies hoidettiin kriittisestä tilasta elävien kirjoihin, Barker taittoi matkan Los Angelesiin bussilla - lentäminen ei tullut kyseeseen.

US Weeklyn haastattelussa Barker toteaa vihaavansa lentokoneita ja lentämistä.

- Suurin pelkoni on ollut lento-onnettomuus. Nyt kun se tapahtui, olen onnellinen että olen hengissä. Kuntoni on tällä hetkellä paras mahdollinen tilaani ja vammoihini nähden. Leikkauksia on leikkausten perään, minulla on kolmannen asteen palovammoja käytännössä jaloista vyötäröön asti. Myös molemmat kädet ovat pahoin palaneet, niissä on toisen ja kolmannen asteen palovammoja. Yritän saada itseni mahdollisimman nopeasti kuntoon, takaisin rumpupatteriston taakse - ja että voisin jälleen pitää lapsiani sylissäni.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Beatles-tähti hermos... Forest Whitakerista ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova