Tuorein sisältö

Pixarilta haiskahtava animaatio sijoittuu hyvän ja pahan onnen maailmoihin: Luck-traileri

07.07.2022 klo 23.55 | Luettu: 1565 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Luck alkaa meidän todellisuudestamme, jossa "maailman huono-onnisin tyttö" kiinnostuu hyvän ja pahan onnen maagisesta puolesta, kun onnenlantti hetkellisesti muuttaa hänen kohtalonsa. Puhuvaa mustaa kissaa seuratessaan hän löytää salatun maailman, jossa monenlaiset menninkäiset valvovat voimia, jotka vaikuttavat ihmisten säkään.

Skydance Animation -studio onnistui siis varaamaan idean, johon Pixar olisi tarttunut ennemmin tai myöhemmin? Se ei ole aivan huono tulkinta, sillä Skydancen animaatiopuolen pomo on Pixarin perustaja John Lasseter, joka sai potkut halailtuaan turhan innokkaasti alaisiaan ja "oltuaan sopimaton" Helinä-keiju-elokuvien mainostyttöjen seurassa. Luckin ohjaaja Peggy Holmes on tehnyt Lasseterin alaisuudessa myös elokuvat Helinä-keiju ja siipien salaisuus ja Helinä-keiju ja merirosvokeiju.

Luck on Skydancen ensimmäinen animaatio. Se debytoi Apple TV+ -palvelussa elokuussa, ja firman seuraava animaatio Spellbound saapuu samaan paikkaan marraskuussa. Spellbound kertoo kuningaskunnasta, jonka katala kirous on jakanut kahtia. (Eli Pixarista? Ehkä ei sentään.)V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bale, Robbie ja noin... Taru sormusten herra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova