Tuorein sisältö

Stranger Things -veljekset tuottavat Netflixille mm. jatko-osan ja Death Note -sarjan

09.07.2022 klo 22.00 | Luettu: 1268 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Upside Down Pictures on Dufferin veljesten uusi tuotantotalo, jonka nimi viittaa heidän Stranger Things -sarjansa nurinkuriseen maailmaan. Veljekset lupaavat tarjota Stranger Thingsiä vastaavia elämyksiä: tavalliset ja oudot asiat elävät rinnakkain, spektaakkelimaisuuden kylkeen mahtuu intiimiä kerrontaa ja sydämellisyys voittaa kyynisyyden.

Veljesten ja Netflixin tulevia projekteja ovat:

- Näytelty Death Note -sarja. Death Note on alunperin japanilainen brändi, jossa opiskelija saa käsiinsä maagisen muistikirjan, joka tappaa henkilöt, joiden nimet siihen kirjoitetaan. Japanissa on tehty monia näyteltyjä versioita ja myös Netflix on tuottanut näytellyn elokuvan (kuvassa). Netflix-leffa haukuttiin lyttyyn, eikä uudella sarjalla ole mitään tekemistä sen kanssa.

- Stranger Thingsin jatkosarja. Viime syksynä mainittu sarja perustuu veljesten ideaan ja he aikovat osallistua tarinan kehittelyyn, mutta tavoitteena on myös löytää intohimoinen seuraaja, joka ottaa projektin vastuulleen. Sarjalla tulee olemaan kytköksiä Stranger Thingsiin, mutta ensisijaisesti se edustaa samaa henkeä. Pääosissa ei nähdä vanhoja hahmoja.

- Stranger Things -näytelmä lavateattereita varten.

- Stephen Kingin ja Peter Straubin Talismaani-romaaniin perustuva sarja. Stranger Thingsin tavoin vaihtoehtoinen maailma on tärkeässä roolissa ja päähenkilö on nuori. Veljesten vertauksen mukaan Talismaani on Stranger Thingsiä fantasiahenkisempi, vaikka molemmista löytyy myös scifiä ja kauhua. Päähenkilö etsii maagista esinettä parantaakseen äitinsä.

- Alkuperäiseen ideaan perustuva sarja. Tekijöihin lukeutuvat Dark Crystal: Age of Resistance -sarjan luojat Jeffrey Addiss ja Will Matthews.

Veljekset tietävät kuinka Stranger Things päättyy, mutta viimeisen kauden kirjoittaminen on vasta alkamassa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Captain America 4:n ... Wanaja Festival juhl... >

Keskustelut (1 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

10.07.2022 klo 07.55 1 tykkää tästä

"- Stephen Kingin ja Peter Straubin Talismaani-romaaniin perustuva sarja. Stranger Thingsin tavoin vaihtoehtoinen maailma on tärkeässä roolissa ja päähenkilö on nuori. Veljesten vertauksen mukaan Talismaani on Stranger Thingsiä fantasiahenkisempi, vaikka molemmista löytyy myös scifiä ja kauhua. Päähenkilö etsii maagista esinettä parantaakseen äitinsä."

Talismaani on omasta mielestäni yksi parhaimpia lukemiani kirjoja, joten olen aika innoissani tulevasta sarjasta. Ja jotenkin uskon, että näiden tekijöiden käsissä sarja tulee jopa onnistumaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova