Tuorein sisältö

Captain America 4:n ohjaa The Cloverfield Paradox -mies

09.07.2022 klo 20.15 | Luettu: 645 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Julius Onah ohjaa Marvelille neljännen Captain America -elokuvan. Hänen ensimmäiset työnsä The Girl is in Trouble ja The Cloverfield Paradox saivat nihkeää palautetta, mutta kolmas työ Luce oli kriitikoiden mieleen. Luce kertoo menestyvästä opiskelijasta, jonka historia lapsisotilaana nousee pinnalle.

Kahdesta edellisestä Kapu-leffasta vastasivat Russon veljekset, jotka päätyivät ohjaamaan myös kaksi Avengersia. Nykyään veljekset saavat Netflixin isoimmat budjetit ja he mainostavat projektiensa johtavan elokuvauniversumeihin. Ennen Kapu-leffoja he askartelivat komediasarjoja ja komedian Sinä, minä ja Dupree, joka haukuttiin lyttyyn.

Anthony Mackie on uusi Captain America. Asia vahvistui minisarjan The Falcon and the Winter Soldier lopussa (kuvassa). Toisaalta Mackien hahmo peri Kapun kilven jo Avengers: Endgamessa, ja parikin Marvel-sarjaa on saanut kritiikkiä siitä taktiikasta, että kärryillä pysyy hyvin pelkät leffat katsomalla.

Ei ole tiedossa milloin Captain America 4 valmistuu. Ensi vuodelle on ajoitettu kolme Marvel-leffaa, mutta viimeinen niistä debytoi kesällä, joten teoriassa yksi mahtuu vielä vuoden loppuun. Kehitteillä oleva Fantastic Four on yhä ohjaajaa vailla.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Aubrey Plaza ryhtyy ... Stranger Things -vel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova