Tuorein sisältö

Westworld 4-3: Bernard palaa luettuaan käsikirjoituksen kaikki mahdolliset versiot

11.07.2022 klo 22.15 | Luettu: 1075 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 3:
Années Folles


Se on kehu ja solvaus, että rytmi tuntuu kauden parhaalta puolelta juuri nyt.

Pelkäsin jazz-puiston olevan toistoa. Se on 100% sitä, joten toisto on ominaisuus. Tarinan tunteva Maeve junailee rutiinilla tiensä "tuonpuoleiseen" eli puiston kulisseihin. Virallisesti merkityksettömän paukuttelun jälkeen hän ja "Bitch" näkevät, kuinka mielenhallintakärpäsiä luodaan ja testataan, joten sitä tuoretta mysteeriä ei pitkitetä.

Bitchin perhe kokee kaavamaista jännitystä, kun terminator korvaa heidän suojelijansa. Ihmishahmoja on vähän, joten uusien saama aika käy järkeen. Kun Bitch löytää tyttärensä kärpäskokeesta, käänne on töksähtävä tarkoituksella, sillä aito tytär on yhä vapaalla jalalla: Maeve ja Bitch houkuteltiin ansaan. Pyörä pyörii, joten oletettavasti se selitetään heti kohta, miksi maailmaa manipuloivat pahikset vaivautuivat.

Bernardia on kiva nähdä. Hän on yksi harvoista melkein luotettavista hahmoista. Hän jättää robottien paratiisin pelastaakseen todellisen maailman, käytyään läpi simulaatioita maailman suunnasta. Hän siis osaa ennustaa satunnaisetkin yksityiskohdat kuin kaikki olisi käsikirjoitettua. Teoriassa tämä on tapa kommentoida alusta saakka kyteneitä teemoja kuten yksilön valintaa. Todennäköisemmin sarja muuttuu parodiaksi itsestään, mutta pyöri pyörii, kun Bernard säntää heti kapinallisille satuilemaan kuin Obi-Wan Gandalf.

Kun Bernard "netistä" palaa, ruumis on pölyinen ja pään ympärillä sykkii härveli. Seuraavan kerran kun VR-laseille tehdään jotakin jäynää, väsää kohtaukseen perustuva meemi, jotta sana kiertää.


Keskiarvo 31 jakson jälkeen:


< Jakso 4-2 --- Jakso 4-4 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sinua on varoitettu ... Sylvester Stallonen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova