Tuorein sisältö

Michelangelo on itsetuhoinen vakuuttavassa Turtles: The Last Ronin -fanielokuvassa

16.07.2022 klo 23.10 | Luettu: 2969 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin on viisiosainen sarjakuva vuodelta 2020. Käsikirjoittajiin lukeutuvat Turtlesien luojat Kevin Eastman ja Peter Laird. Synkässä lähitulevaisuudessa Michelangelo on viimeinen mutanttikilppari, joka kantaa veljiensä aseita ja raskasta henkistä taakkaa. Hän vannoo kostoa Silppurin lapsenlapselle Oroku Hirotolle, joka vei häneltä kaiken.

Sarjakuva on brändin puhutuimpia onnistumisia vähään aikaan varttuneempien fanien keskuudessa. Osoituksena tästä fani Magnus Edlund ja kumppanit ovat väsänneet näyttävän lyhytelokuvan, joka tutkii sarjakuvan tunnelmia. Ehkä jotakin tällaista saadaan lopulta isolle kankaalle; lupaavasti animaatioiden määrä on nousussa, vaikka syntyvyys on laskussa!


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nalle Puh ja Nasu sa... Kesä on ollut suuril... >

Keskustelut (2 viestiä)

JoonasM

30.03.2023 klo 09.57

Siinä sarjakuvassahan hahmon nimi paljastuu vasta vikassa osassa, osa jännitystä ja homman nimeähän on se arvuuttelu että kuka Turtles se viimeinen on.

Jostain hiton syystä tässä kuitenkin halutaan jo ihan otsikkotasolla spoilata koko homma ja tää tulee Googlen hakutuloksissa vastaan. Mitä ihmettä??
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

30.03.2023 klo 11.24

Sitä ihmettä, että Vader on Luken isä.

Pahoittelut spoilaantuneille, mutta allekirjoittanut oli itsekin kuullut spoilerin lukuisia kertoja ennen kuin kukaan mainitsi (joskus tämän uutisen kirjoittamisen jälkeen), että kyseessä on spoileri.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova