Tuorein sisältö

Täyspitkä (uuh, pitkä) She-Hulk-traileri esittelee tarinaa ja parantuneita tehosteita

24.07.2022 klo 03.55 | Luettu: 1449 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


She-Hulk: Attorney at Law alkaa Disney+ -palvelussa 17. elokuuta. She-Hulkin sarjakuvahistoriaa mukaillen kyseessä on komediasarja, mikä myös lienee paras tapa myydä suurelle yleisölle parimetrinen vihreä juristi. Uusi traileri esittelee tapauksia, joihin saattaa palaa yli puoli tuntia, ja She-Hulk jatkaa treenejä serkkupojan kanssa tottuakseen voimiinsa. Kyseessä ei siis välttämättä ole varsinainen tilannekomediasarja, jos lyhyet itsenäiset tarinat ovat sellaisen määritelmä.

Ensimmäinen mainos sai kritiikkiä tehosteista. Edistystä on tapahtunut ja kuvaston hiominen jatkuu ensi-iltaan saakka. Apologeettinen mielipide (yleinen sellainen) on se, että vihreällä jätillä tulee aina olemaan uskottavuusongelmia, ja tiedostava mielipide on se, että Marvel vaatii liikaa tehostefirmoilta, jotka joutuvat painamaan pitkää päivää.


Osa faneista on myös valittanut, ettei She-Hulk ole tarpeeksi iso. Allekirjoittanut on sen teeman ylin auktoriteetti Pohjois-Euroopassa.

She-Hulk on samankokoinen kuin useissa sarjakuvissa. Hänet on esitetty isompanakin eritoten jos hän menettää malttinsa serkkunsa tavoin, joten mikään ei estä tv-sarjaa tekemästä samaa. Se, että She-Hulkista tai hänen kaltaisestaan hahmosta tehdään valtavirran viihdettä, on historiallinen käänne. Jos hahmo tyritään täysin ja seuraavan kerran yritetään vasta 15 vuoden päästä, edistystä on silti tapahtunut.

Uusi traileri on julkaistu osana San Diegon Comic-Con-messuja. Siellä paljastui myös, että Mortal Kombatin mörssäri Sheeva saa action-figuurin. Allekirjoittanut on odottanut sitä 27 vuotta.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ainoa neuvolassa käy... Jytky: Marvelin uusi... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

24.07.2022 klo 05.42 3 tykkää tästä

> Osa faneista on myös valittanut, ettei She-Hulk ole tarpeeksi iso. Allekirjoittanut on sen teeman ylin auktoriteetti Pohjois-Euroopassa.

Liityn tähän kerhoon. Mutta trailerin perusteella näyttää silti ihan kivalta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova