Tuorein sisältö

Kehitteillä on uusi Daredevil-sarja (tai kausi)

19.05.2022 klo 23.55 | Luettu: 1079 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Disney ja Marvel eivät kommentoi, mutta sisäpiirilähteiden mukaan uuden, Disney+ -palvelua varten tehtävän Daredevil-sarjan kirjoittajiksi on palkattu Matt Corman ja Chris Ord. He ovat luoneet Covert Affairs -sarjan ja työskennelleet mm. sarjojen The Brave ja The Enemy Within parissa.

Muu jää arvailtavaksi tai pääteltäväksi. Charlie Cox näytteli Daredevilia Netflix-sarjassa, joka lopetettiin, kun Disney lähti suoratoistosotaan. Sopimussyistä Disney ei voinut jatkaa sarjaa saman tien.

Vanha sarja on lisätty Yhdysvaltain Disney+ -palveluun, mikä johti paikallisen ikärajan nostoon. Suomen Disney+ esittää sitä 29. kesäkuuta alkaen.

Viime syksynä Cox palasi rooliin Spider-Man: No Way Homessa, ja katalan Kingpinin näyttelijä Vincent D'Onofrio oli mukana Hawkeye-sarjassa. Heitä siis tuskin korvataan.

Hawkeye esitteli Echon, joka on Kingpinille kuin tytär. Heidän viimeinen kohtauksensa oli sarjakuvien mukainen. Sarjakuvissa Echo ja Daredevil ovat seurustelleet (toinen on kuuro ja toinen sokea), joten Daredevil ja Kingpin saattavat hyvinkin palata jo Echon omassa sarjassa ensi vuonna.

"Uudesta" Daredevil-sarjasta puhuminen on silti aiheellista. Tyyli saattaa muuttua. Asianomaiset ovat vihjanneet, ettei mahdollinen paluu olisi välttämättä suoraa jatkoa. Netflixin Marvel-sarjoista vastasi Marvel Television, jonka hommat on sittemmin perinyt elokuvistakin vastaava Marvel Studios.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nelli Matulalta uusi... Nelli Matula, Diva... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova