Tuorein sisältö

Henry Cavill ja Ben Affleck tuskin palaavat Teräsmieheksi ja Batmaniksi, mutta muita DC-töitä voi löytyä

15.12.2022 klo 20.40 | Luettu: 809 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Marraskuun alussa perustettu DC Studios kehittää uuden suunnan elokuville ja tv-sarjoille, jotka perustuvat DC:n supersankareihin. James Gunn ja Peter Safran johtavat osastoa. Gunn on päävastuussa luovasta puolesta.

Gunnin mukaan he kaksi ovat lyöneet lukkoon suunnitelman, josta he eivät voisi olla innostuneempia. "Jännittäviä tietoja" jaetaan ensi vuoden alussa.

Gunn tarjoaa Teräsmies-aiheisen maistiaisen ja hyvästä syystä. Black Adam -leffa ilmoitti lokakuussa, että Henry Cavill palaa Teräsmieheksi (kuva). Cavill ja Adamin näyttelijä Dwayne Johnson ovat vöyhkänneet asiasta somessa.

Gunn kertoo nyt, että seuraava Teräsmies-elokuva keskittyy hahmon varhaisiin vuosiin, joten Cavill ei palaa rooliin. Gunn on kirjoittanut sitä jo jonkin aikaa. Se ei ole syntytarina. Ohjaajasta ei ole päätetty.

Cavillin kanssa käytiin "hieno palaveri" äskettäin. Palaverissa keskusteltiin useista mahdollisista tavoista tehdä yhteistyötä jatkossa. Huhujen mukaan Jason Momoa saattaa lopettaa Aquamanina ja ryhtyä Loboksi, joten ehkä tämä on vastaava skenaario. Jo se, että Teräsmiehestä tarjotaan uusi näkemys, vaikuttaa vahvistavan sen huhun, että jatkumo alkaa alusta.

Cavillin näyttelemä Teräsmies otti yhteen Ben Affleckin Batmanin kanssa. Affleckin oli määrä ohjata Batmanin oma elokuva, mutta useista syistä johtuen se projekti muuttui viime kevään The Batmaniksi. Tällä hetkellä Affleck tahtoo ohjata jotakin DC-aiheista, joten siitäkin on juuri keskusteltu.

Lähde: Twitter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Megaplösö Brendan Fr... Elonkerjuun Lenni Pa... >

Keskustelut (1 viestiä)

vnlakkrncnaokdng

15.12.2022 klo 22.26 3 tykkää tästä

vaikuttaa tosi koyhalta campilta jos ukot vaan vaihdetaan toisiin rooleihin tietaa jo valmiiks et reboot jaa ihan tuhnuksi kun katot leffaa ja katdojat alkaa kiljuun ku joku cavillin plastic man ilmestyy ruuttuun
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova