Tuorein sisältö

Avengers: The Kang Dynasty löysi jo ohjaajan

27.07.2022 klo 13.45 | Luettu: 979 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Viikonloppuna julkistettu leffa Avengers: The Kang Dynasty antaa aihetta hymyyn varsinkin, jos uskoit olevasi suuren tarinan alkujuurilla, kun Loki-sarjan 1. kausi päättyi Kang-roiston ja multiversumin esittelyyn (kuvassa). Jonathan Majorsin näyttelemä Kang oli tuossa vaiheessa vahvistettu elokuvaan Ant-Man and the Wasp: Quantumania (helmikuu 2023), mutta jos hahmo on läsnä multiversumin syntymässä, hänen täytyy olla Thanosin tasoinen roisto? Hän on.

The Kang Dynastyn ohjaa Daniel Cretton. Hänen töihinsä lukeutuvat draamat Lasilinna (The Glass Castle) ja Just Mercy sekä Marvelin Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Hänen on määrä ohjata myös Shang-Chin jatko-osa, ja hän on mukana kehittelemässä Marvelin Wonder Man -sarjaa.

The Kang Dynasty valmistuu toukokuussa 2025. Shang-Chi 2 ei ole Marvelin uudessa kalenterissa. Helmikuussa 2025 valmistuu "nimeämätön Marvel-leffa" ja Marvelilla on vielä tilaa ajoittaa yksi leffan vuoden 2024 alkuun, joten teoriassa Cretton saattaa ohjata Shang-Chi 2:n ensin.

Marraskuussa 2025 valmistuu Avengers: Secret Wars, jonka nimi viittaa Marvelin legendaariseen... lelumainokseen? Secret Wars on 80-luvun iso sarjakuvatarina, joka tuo yhteen mahdollisimman paljon hahmoja. Tapahtuman tehtävä oli tukea uusia leluja He-Man- ja Turtles-piirrettyjen tyyliin.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflixin The Gray M... Vaasa Festival juhli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova