Tuorein sisältö

Netflixin The Gray Man laajenee elokuvauniversumiksi, kuten luvattiin (tai uhattiin)

27.07.2022 klo 13.05 | Luettu: 603 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Netflixin The Gray Man -leffa saa jatko-osan ja sisarelokuvan. Netflix puhuu nyt The Gray Man -universumista, josta ensimmäisen osan ohjanneet Russon veljekset puhuivat jo ennen ensi-iltaa.

Kyseessä on ison budjetin agenttijännäri kuuluisilla näyttelijöillä. Leffan ystävilläkin saattaa olla vaikeuksia selittää, miksi kylkeen tarvitaan muuta kuin jatko-osa: ensimmäinen osa kertoo suoraviivaisesta kissa ja hiiri -leikistä. Russojen mukaan ensimmäinen leffa on niin täynnä mahtavia hahmoja, että universumiksi se pitää venyttää.

Jatko-osaan palaa "harmaa mies" Ryan Gosling. Russot jatkavat ohjaajina. Käsikirjoituksesta vastaa Stephen McFeely, joka kirjoitti ensimmäisen osan Russojen kanssa.

Sisarelokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Paul Wernick ja Rhett Reese, jotka tunnetaan Zombieland- ja Deadpool-leffojen kirjoittajina. Tästä projektista ei tiedetä muuta.

Ana de Armas ja Regé-Jean Page ovat nousevia tähtiä, joten heidän sivuhahmojensa omissa seikkailuissa olisi kenties logiikan muru riippumatta hahmojen väitetystä mahtavuudesta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Deep Purple lauantai... Avengers: The Kang D... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova