Tuorein sisältö

Michael Keatonilla höystetty Batgirl-leffa on kuvattu - ja peruttu

03.08.2022 klo 13.00 | Luettu: 479 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Batgirl-leffan oli tarkoitus ilmestyä HBO Max -palveluun tänä vuonna. Se on filmattu, mutta Warner Bros. on hyllyttänyt sen kesken editoinnin: tähän tietoon pysyvästi.

In the Heights -musikaalista tuttu tulokas Leslie Grace on tai oli Batgirl. J.K. Simmons palasi komisario Gordoniksi eli sankarittaren isäksi. Michael Keaton palasi Batmaniksi multiversumikikkailun avulla. Brendan Fraser on tarinan pyromaaniroisto Firefly.

Leffa maksoi 70-100 miljoonaa dollaria. Ohjaajapari Adil El Arbi & Bilall Fallah vastasi edellisestä Bad Boys -leffasta, joka on kiitelty hitti. Mutta niskalaukauksen uutuus sai.

Tragedia johtuu pohjimmiltaan Warnerin ja Discoveryn yhdistymisestä, joka on koitunut myös monien tv-sarjojen kohtaloksi. Uudella firmalla on tilaisuus temppuilla kirjanpidon kanssa juuri nyt. Kyse on osittain siitäkin, että pandemian aikana tehtyjä suunnitelmia päivitetään.

Liikkeellä on vaihtelevia huhuja leffan laadusta. Deadline-sivuston mukaan testinäytöksiä ehdittiin järjestää vain yksi, eikä palaute ollut erityisen huonoa keskeneräiset tehosteet huomioiden. Studio ja tekijät keskustelevat jo muista hommista.

Keaton palaa Batmaniksi ensi vuoden The Flash -leffassa, joka on erilaisissa vaikeuksissa. The Flashin näyttelijä Ezra Miller kerjää potkuja koko Hollywoodista törttöilemällä vapaa-ajalla.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Apulanta elää uransa... Ensi viikolla uuden ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova