Tuorein sisältö

Peacemaker 1-4: pieni mulkku, johon kannattaa uskoa

20.01.2022 klo 22.00 | Luettu: 1182 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
The Choad Less Traveled


Tarkoituksella typerän dialogin huumoriarvo on 30%, mikä on okei. Käänteet ovat typeriä olematta hauskoja. Siinä ei ollut järkeä, kun "sankari" junaili Peacemakerin faijan putkaan, eikä ole siinäkään, kun toinen manipuloi kolmatta, joka rikkoo ikkunan päästäkseen putkaan faijalle uhoamaan. Tiiminjohtaja päivittelee sitä, mitä typeriä kaikki ovat, mutta vain se on perusteltua, että hölmön Peacemakerin lihasvoimaa tarvitaan, joten muu typeryys on vitsistä pois.

Peacemaker uskoo kasvavansa henkisesti, joten hän on mielestään "grower" eikä "shower". Vitsi selitetään: hän on pieni mulkku, jolla on potentiaalia kasvaa reilusti peruskokoa suuremmaksi, mihin verrattuna valmiiksi isot riippumulkut lähinnä jäykistyvät. Tukevien herrasmiesten massa naamioi osan peniksen peruskoosta, joten jos näkyä ajattelee ulkopuolisen silmin, pehmeästi pakattu ihme tappi voi yllättäen venyä kansalliseen keskiarvoon, mikä on mielestäni evoluution seuraava askel kuten henkinen vahvuus, joka ei näy ulos. Jos säilä vetäytyy sisään kuin Wolverinella ja muodonmuutos on vakuuttava kuin Mystiquen muuttuessa mieheksi, kyseessä täytyy olla Homo Superior! Unohdin mistä puhumme.

Edellinen jakso luki Wikipediasta Bat-Mite-selityksen ja nyt sieltä luetaan Matter-Eater Lad -selitys, vaikkei heitä nähdä. Kun Peacea haukutaan Batmania kehnommaksi supersankariksi, hän vaahtoaa, että Batman on nössö, joka ei tapa, vaikka tämän jatkumon Batman tappaa.

Vankilassa ja judokääpiön kanssa vähän tapellaan, joo. Vilkaistaan kelloa. Kohta paljastuu, että seuraava jakso pitää katsoa, koska... tiiminjohtaja on yksi hirviöistä, joita tiimi jahtaa. Vaikka sitten niin.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-2 ja 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Alokas' Peltonen ko... Ghost julkaisee albu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova