Porispere juhlitaan viikonloppuna, 'Käydää läpi viä festari-info'

05.08.2022 klo 15.43 | Luettu: 286 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Porispere aktivoituu. Suomen porilaisin festari juhlitaan viikonlopun aikana. "Koska kertaus o opintojen äiti, käydää läpi viä festari-info".

Porispere-festivaali järjestetään Kirjurinluodon alueella (Kirjurinluodontie, 28100 Pori). Festivaaleille voit saapua niin omalla autolla kuin julkisillakin sekä kävellen tai pyörällä.

Mikäli et vielä ehtinyt vaihtaa lippuasi rannekkeeseen ennakkoon, voit hoitaa sen festarien aikana pääportin luona olevalla teltalla. Ranneke on vaihdettava henkilökohtaisesti rannekkeenvaihtopisteellä. Rannekkeen avulla voi poistua alueelta väliaikaisesti ja palata takaisin.

Portit avataan tänään perjantaina klo 15.30 ja huomenna lauantaina klo 13.30.

Niin ja Porisperessa on käytössä tölkkipantti. 1 euroa, jonka saa takaisin, kun palauttaa tölkin/pullon takaisin tiskille tai panttipisteeseen.

Tapahtumassa on kuvaamassa tapahtuman omat valo- ja videokuvaajat. Kuvia ja videoita käytetään Porisperen markkinoinnissa, somessa ja nettisivuilla. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan siitä kuvaajalle. Alueella saa itse kuvata puhelimilla ja kameroilla.

Ohessa aikataulut:


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Himoksella metalli v... Turtles: Mutant Mayh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova