Tuorein sisältö

Turtles: Mutant Mayhem -leffan logo ja foto sarjasta Muppets Mayhem

05.08.2022 klo 17.25 | Luettu: 539 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Otsikon lupaamia asioita yhdistää ainakin mayhem-sana, Seth Rogen (uuden Turtles-leffan tuottaja on vieraillut Muppeteissa), The Jim Henson Company (firma on työstänyt kumpaakin aihetta aiemmin, muttei nyt) ja se, että kyseiset asiat olivat allekirjoittaneen Twitter-virrassa päällekkäin.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem on Turtles-brändin seuraava iso alku. Kyseessä on teattereihin kesällä 2023 saapuva tietokoneanimaatio, jonka tarinaa jatkaa Paramount+ -sarja. Keskeinen jekku on se, että ninjakilppareiden teini-ikäisyyteen panostetaan. Ääninäyttelijätkin ovat aitoja teinejä ensimmäistä kertaa.

Edellinen versio on Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles. Kyseisen sarjan jatkoksi tehty leffa saapui tänään Netflixiin.


The Muppets Mayhem on musikaalinen komediasarja, joka kertoo Muppettien vakiokalustoon kuuluvasta The Electric Mayhem -bändistä. Bändi yrittää levyttää ensimmäisen hittialbuminsa, joten tiedossa on yhteentörmäys modernin musiikkiskenen kanssa. Ensi-ilta on ajastamatta, mutta sarjaa tulee esittämään Disney+.

Edellinen sarja Muppets Now jäi 6 jakson mittaiseksi vuonna 2020.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Porispere juhlitaan ... 'Nyt vei tauti voito... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova